Bedrijfsleven

Kostenbesparing
De ziektekosten van werknemers lopen in het bedrijf mogelijk onnodig op door de wachtlijsten in de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Het is mogelijk het overwegen waard om deze kosten omlaag te brengen door zelf een psycholoog in te huren. Neem daarvoor vrijblijvend contact op  over de mogelijkheden.

Wat denk ik voor u te kunnen betekenen
Ik denk  in een vroeg stadium uw werknemers  in behandeling te kunnen nemen. Ik denk hierbij aan veelvoorkomende klachten als depressie, burn-out of angstklachten. Je kan mij, afhankelijk van de vraag, per dagdeel inhuren.  Maar je kan  mensen natuurlijk ook adviseren zelf een afspraak te maken. 

Tijdens dat dagdeel zou ik naast individuele gesprekken een groepstraining kunnen geven om klachten te voorkomen.

Tevens kan er een product op maat geleverd  worden in samenwerking met Ammerens van der Touw ( Alifestyle) waarbij er nog meer focus op  preventie van langdurig verzuim kan worden gelegd. 

Visie
Ik ben van mening dat je gezond voelen en een passende inspirerende werkplek hand in hand gaan. Enerzijds is gezondheid nodig om goed te functioneren, op alle niveaus dus ook op het werk. Anderzijds is een fijne werkplek van invloed op je levensgeluk en daarmee ook op je gezondheid.

Wat haal je in huis
Wanneer ik mezelf zou moeten typeren zou ik zeggen dat ik empathisch, betrokken, realistisch en doortastend ben. Ook durf ik mezelf een geoefend luisteraar te noemen. Daarnaast schrik ik niet terug om door te vragen als dat nodig is. Ik sta bekend als een  “aanpakker”.

Methoden
Ik kan, afhankelijk van de vraag en in overleg  , cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie of homeo-psychotherapie inzetten.

Interesse? Ik sta je  graag te woord: 06-41124929 en mailen kan natuurlijk ook:   mail@evandam.nl 

 

 

Share Button