Tarieven

Intake consult   (ca. 1 uur)     € 90,00
Vervolgconsult  (30- 45 minuten)   € 70,00

De zijn inclusief homeopathisch middel indien die voorgeschreven worden.

 

Vergoeding 

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk als u aanvullend verzekerd bent. Dit geldt alleen voor de consulten homeopathie / homeo-psychotherapie . Consulten waarbij geen homeopathie wordt ingezet zijn voor uw eigen rekening. Bij het maken van de afspraak wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Voor de precieze voorwaarden kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. Het is dan van belang te vermelden dat uw homeopaat aangesloten is bij de V.N.T. (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Daarnaast is de HBO-opleiding medische Basis Kennis met succes afgesloten. Dit wordt als eis door de verzekeraars gesteld. Hierdoor is de praktijk opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBGZ) met licentienummer: 174259R. 

VNT-Vergoedingenlijst-voor-therapeuten-2019

Het eigen risico komt NIET uit de aanvullende verzekering, maar uit het basispakket. Dit betekent voor een homeopathische behandeling dat uw eigen risico niet aangesproken wordt. 

Betaling

U kunt pinnen of contant betalen. U krijgt via de mail de nota voor uw verzekeraar.

Annuleren van een afspraak

Als u een afspraak wilt annuleren of verzetten doet u dit dan ten minste 24 uur van te voren, omdat anders de consultprijs in rekening gebracht wordt.

 

Share Button