Tarieven & vergoeding

Er zijn twee mogelijkheden voor vergoeding vanuit de verzekering:

  1. Homeo-psychotherapie:  De combinatie van homeopathie en psychologie. Vanuit de aanvullende verzekering. Aanmelden via mail of telefoon: homeo-psychotherapie 06-41124929 
  2. Psychologie: Reguliere behandeling vanuit de basisverzekering via Caredate. Aanmelden: via CareDate

Hieronder wordt het per mogelijkheid uitgelegd. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie.

  1. Homeo-psychotherapie:  De combinatie van homeopathie en psychologie vanuit de aanvullende verzekering 

De combinatie homeopathie en psychologie kan worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering omdat ik aangesloten ben bij de De Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) . Er is dan geen verwijzing van de huisarts nodig.

daarvoor zijn de

Sessie ca 45 minuten     € 75,00

De tarieven zijn inclusief homeopathisch middel indien die voorgeschreven worden.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk als je aanvullend verzekerd bent. Voor de precieze voorwaarden kun je contact opnemen met je verzekeraar. Het is dan van belang te vermelden dat de praktijk  aangesloten is bij de L.V.N.T. (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Daarnaast is de HBO-opleiding medische Basis Kennis met succes afgesloten. Dit wordt als eis door de verzekeraars gesteld. Hierdoor is de praktijk opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBGZ) met licentienummer: 174259R.

LVNT Vergoedingenlijst voor therapeuten 2020

Het eigen risico komt NIET uit de aanvullende verzekering, maar uit het basispakket. Dit betekent voor een homeopathische behandeling dat uw eigen risico niet aangesproken wordt.

Betaling
Je krijgt na afloop van het consult via de mail de nota voor de verzekeraar met daarin een betaalverzoek. Wanneer je liever pint kun je dat kenbaar maken.

Annuleren van een afspraak
Als je een afspraak wil annuleren of verzetten graag ten  minste 24 uur van te voren, omdat anders de consultprijs in rekening gebracht wordt.

2- Reguliere behandeling, alleen psychologie

De reguliere behandelingen kunnen vergoed worden omdat ik aangesloten ben bij Caredate. Hiervoor is wél een verwijzing nodig van de huisarts. De aanmelding gaat dan via hen.

Informatie: www.caredate.nl

Direct aanmelden via mijn profiel : https://www.caredate.nl/psycholoog/Esther-van-Dam .

Vergoedingen via Caredate: https://www.caredate.nl/praktisch/vergoedingen

 

 

 

 

 

 

Share Button