Tarieven

Intake consult   (ca. 1 uur)     € 90,00
Vervolgconsult  (30- 45 minuten)   € 70,00

De zijn inclusief homeopathisch middel indien die voorgeschreven worden.

 

Vergoeding 

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk als u aanvullend verzekerd bent. Dit geldt alleen voor de consulten homeopathie / homeo-psychotherapie . Consulten waarbij geen homeopathie wordt ingezet zijn voor uw eigen rekening. Bij het maken van de afspraak wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Voor de precieze voorwaarden kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. Het is dan van belang te vermelden dat uw homeopaat aangesloten is bij de L.V.N.T. (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Daarnaast is de HBO-opleiding medische Basis Kennis met succes afgesloten. Dit wordt als eis door de verzekeraars gesteld. Hierdoor is de praktijk opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBGZ) met licentienummer: 174259R. 

LVNT Vergoedingenlijst voor therapeuten 2020

Het eigen risico komt NIET uit de aanvullende verzekering, maar uit het basispakket. Dit betekent voor een homeopathische behandeling dat uw eigen risico niet aangesproken wordt. 

Betaling

U kunt pinnen of contant betalen. U krijgt via de mail de nota voor uw verzekeraar.

Annuleren van een afspraak

Als u een afspraak wilt annuleren of verzetten doet u dit dan ten minste 24 uur van te voren, omdat anders de consultprijs in rekening gebracht wordt.

 

Share Button