Tarieven & vergoeding

Er zijn drie mogelijkheden voor vergoeding vanuit de verzekering:

  1. Psychologie: Reguliere vanuit de basisverzekering in de BGGZ  via . Aanmelden: via CareDate
  2. Psychologie: Reguliere vanuit de basisverzekering in de SGGZ  via InTeam. Aanmelden via mail of bellen met 06-41124929 : Aanmelden SGGZ
  3. Homeo-psychotherapie: De combinatie van en psychologie. Vanuit de aanvullende verzekering. Aanmelden via mail of telefoon: homeo-psychotherapie 06-41124929 

Hieronder wordt het per mogelijkheid uitgelegd. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie.

 

1.  Reguliere behandeling,  BGGZ 

De reguliere behandelingen in de basis GGZ  kunnen vergoed worden omdat ik aangesloten ben bij Caredate. Hiervoor is wél een verwijzing nodig van de huisarts. De aanmelding gaat dan via hen.

Informatie: www.caredate.nl

Direct aanmelden via mijn profiel : https://www.caredate.nl/psycholoog/Esther-van-Dam .

Vergoedingen via Caredate: https://www.caredate.nl/praktisch/vergoedingen

 

 

2. Reguliere behandeling,  SGGZ 

De reguliere behandelingen in de specialistische GGZ  kunnen vergoed worden omdat ik aangesloten ben bij Praktijk Inteam. Hiervoor is wél een verwijzing nodig van de huisarts. De aanmelding gaat via een aanmeldformulier welke ik toestuur. Je kunt een mailtje sturen of even bellen om dit formulier te krijgen. 

3. Homeo-psychotherapie:  De combinatie van en vanuit de aanvullende verzekering 

De combinatie en psychologie kan worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering omdat ik aangesloten ben bij de De Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) . Er is dan geen verwijzing van de huisarts nodig.

daarvoor zijn de tarieven

Sessie ca 45 minuten     € 75,00

De tarieven zijn inclusief homeopathisch middel indien die voorgeschreven worden.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk als je aanvullend verzekerd bent. Voor de precieze voorwaarden kun je contact opnemen met je verzekeraar. Het is dan van belang te vermelden dat de praktijk  aangesloten is bij de L.V.N.T. (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Daarnaast is de HBO-opleiding medische Basis Kennis met succes afgesloten. Dit wordt als eis door de verzekeraars gesteld. Hierdoor is de praktijk opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBGZ) met licentienummer: 174259R.

LVNT Vergoedingenlijst voor therapeuten versie 10-12-20 (2)

Het eigen risico komt NIET uit de aanvullende verzekering, maar uit het basispakket. Dit betekent voor een homeopathische dat uw eigen risico niet aangesproken wordt.

Betaling
Je krijgt na afloop van het consult via de mail de nota voor de verzekeraar met daarin een betaalverzoek. Wanneer je liever pint kun je dat kenbaar maken.

Annuleren van een afspraak
Als je een afspraak wil annuleren of verzetten graag ten  minste 24 uur van te voren, omdat anders de consultprijs in rekening gebracht wordt.

Share Button