Workshop Preventie Psychologie

 Woensdag 6 mei 2020: Workshop Preventie Psychologie

Preventie PsychologieVoorkomen is beter dan genezen’ een veel voorkomende uitspraak. Waarom lijkt het dan zo moeilijk om er vroeg bij te zijn met klachten gerelateerd aan stress, grenzen aangeven en is zelfzorg zo moeilijk te verwezenlijken?

Ik ben Esther van Dam, psycholoog en homeopaat. In de workshop Preventie Psychologie zal ik aan de hand van praktijkvoorbeelden, publicaties en door de dialoog elementen bespreken die preventie van psychologische klachten kunnen bewerkstelligen.

Doel : Tijdens de workshop Preventie Psychologie wordt inzicht verschaft hoe je jouw gedrag met kleine aanpassingen kan veranderen zodat je stressfactoren kan verminderen.

Waar: Weem 4, Valburg
Door: Esther van Dam
Datum 6 mei 2020
Tijd van 19.30 tot 22.00 uur.

Kosten: 49 euro
Aanmelden via: aanmelden workshop PP

 

Share Button